Din søgning gav:

 

Gravide over 40 år ?

13

Chanel11

12. oktober 2015 - 22:42

Søger gravide over 40 år, jer er selv 43 og venter mit 4 barn, det var ikke planen at vi skulle have flere, men skæbnen ville noget andet og jeg glæder mig :-)


Log ind for at besvare indlægget

Del med andre

Facebook Twitter Twitter

Svar (12)

13

mortilnr.4

13. oktober 2015 - 21:00

I samme båd.

Hej
Jeg er også 43 og gravid med mit 4. barn. Og det kommer helt uventet men nu har vi besluttet at beholde det. Jeg er i 9 uge, så er jo også usikker på om det bliver til noget. Så lige nu venter vi på nakkefoldsscanning.

Log ind for at besvare indlægget |

13

Chanel11

13. oktober 2015 - 23:00

Hej Tillykke:-)  Jeg er 5-6

Hej

Tillykke:-)  Jeg er 5-6 uger henne, men testen var meget tydelig allerede den dag min menses skulle have været kommet, men man ved jo aldrig før man har set hjerteblink:-)  Hvad tænker du om at være 43 og vente 4 barn?

Log ind for at besvare indlægget |

13

mortilnr.4

14. oktober 2015 - 21:50

Og tillykke til dig :-)
Jeg synes det er lidt svært at glæde sig alt for meget, siger heller ikke noget til nogen før efter vi har været til scanning.
Min første tanke var at jeg var lidt flov, synes jeg er for gammel til flere børn. Min yngste er 9 år og alt udstyr er jo givet væk eller solgt for lang tid siden. Men nu hvor beslutningen er taget kan man jo ikke lade vær med at planlægge lidt for fremtiden. Tænker også hvad mon ens omgangskreds vil sige og hvad med børnene, vil de synes vi er for gamle til det pjat. Jeg havde slet ikke tænkt at jeg skulle have flere børn. Var færdig med små børn. Nyder mine store børn som er selvstændige.
Er det også noget af det du tænker eller?

Log ind for at besvare indlægget |

13

Chanel11

14. oktober 2015 - 22:35

Ja det er også lidt de tanker jeg har...  Jeg har i forvejen fået mine børn sent, jeg fik den første da jeg var 33, den næste da jeg var 38 og den sidste da jeg var 39...  Jeg fortæller heller ikke noget før jeg er blevet scannet og måske venter jeg yderligere noget tid inden jeg fortæller det..... Har stadig noget udstyr på loftet, så skal ikke helt starte forfra....  Egentlig burde vi jo være ligeglad med hvad andre tænker om det, men alligevel ligger det i baghovedet om hvordan dem jeg skal fortælle det til, vil reagere på det.... Men det er jo mit valg, så må de acceptere det eller lade være.....   Har du født alle dine børn naturligt?

Log ind for at besvare indlægget |

13

mortilnr.4

15. oktober 2015 - 8:44

Ja du har ret, de to veninder jeg har sagt det til synes det er fantastisk, så mon ikke at andre synes det også.
Uhh så har du 4 små børn snart inden for 10 år. Sejt. Mine er jo 9, 14 og 20. Så jeg startede tidligt, så derfor også lidt overvældende at starte forfra igen. Og mon ikke også at man er lidt mere træt i en alder af 43 ;-)
Jeg har født nr 1 og 3 naturligt, nr 2 blev akut kejsersnit pga sædefødsel. Jeg kan ikke helt finde ud af hvad jeg skal denne gang. Vil gerne give min kæreste den oplevelse med en naturlig fødsel, han er ikke far til de andre børn, men er også nervøs for min bækkenbund. Min sidste fødsel var en stor fyr på 4100 g. Mine fødsel er også gået hurtigt, det skræmmer mig også selvom så er smertehelvedet hurtigt overstået.
Nå der er jo lidt tid til at finde ud ad det i. Har du gjort dig overvejelser om fødslen, og er alle dine født naturligt? Hvornår skal du scannes? Jeg skal i starten af november. Er spændt. Bare alt er som det skal være.
Fedt at du bare kan hente det hele ned fra loftet, bare det var mig :-)

Log ind for at besvare indlægget |

13

Chanel11

15. oktober 2015 - 22:33

Ja har født alle mine naturligt, men er blevet sat igang og klippet ved dem alle, 2 af dem er taget med sugekop, de 2 sidste var store, den ene vejede over 4400 og den anden over 3900, så føler mig rimlig ødelagt, så har egentlig ikke lyst til at føde igen, men ved heller ikke med kejsersnit, var det en god eller dårlig oplevelse for dig?   Ved ikke hvornår jeg skal scannes, har ikke været ved læge endnu. 

Log ind for at besvare indlægget |

13

mortilnr.4

16. oktober 2015 - 12:26

Jeg vil helst føde ambulant. Det ville være skønt at være hjemme igen efter et par timer og bare hygge med hele familien :-) Men vil heller ikke gå helt i stykker forneden...

Hvis du vælger kejsersnit er du indlagt et par dage, tror 2-3. Man er godt øm i mavemuskulaturen og maveskinnet i nogle mdr. efter. Det synes jeg var det værste. Det var svært at komme ud af sengen efter den lille. Men ellers er der jo ikke noget, andet end man ikke må løfte tungt nogle mdr efter, pga operationen. Men så er det jo bare manden der handler og slæber varer ;-)

Min oplevelse var god selvom det blev akut. Jeg var godt i gang med fødslen, 7 cm åben da vi ankom til hospitalet. Men hun lå med numsen nedad, og jeg fik afvide at hvis jeg fødte naturlig var der stor chance for bristning, for hendes ben lå oppe ved hendes mave. Jeg valgte kejsersnit, og så skulle det gå hurtigt. Fra beslutningen var taget til hun var ude gik 30 min :-)

Jeg skal i starten af november, har fået taget blodpr. Blev alligevel nervøs for at det måske ikke var som det skulle være. Så fandt en klinik i KBH, hvor man bare kan droppe in og få en scannng. Det koster 300 kr. Der var hjertelyd og et fint lille foster :-)

Log ind for at besvare indlægget |

13

Chanel11

16. oktober 2015 - 12:58

Hvor er det dejligt, tillykke, så kan du slappe lidt af igen :-)   Overvejer også en privat scanningsklinik når jeg går ind i uge 7, bare for at se om alt er ok :-)  Jeg havde en spontan abort i maj, jeg vidste ikke at jeg var gravid, jeg pletblødte og ingen tegn på det, men pludselig kom der mørke klumper og det som skulle være blevet foster, så var ved læge og få taget blodprøver for at se om jeg var gravid, det var jeg, men var jo så ved at abortere, en lidt træls oplevelse :-(  Det skete da jeg var mellem 6 og 7 uger henne, det sidder stadig lidt i mig, når jeg er på toilettet så skal jeg lige tjekke om der er blod.  Men forskellen er denne gang at der er tegn på graviditet, ømme bryster og kvalme :-)

Log ind for at besvare indlægget |

13

mortilnr.4

16. oktober 2015 - 14:00

Jeg tjekker da også om der er blod, men det er fordi jeg er lidt oppe i alderen og risikoen for at abortere er jo større nu.

Forhåbentlig er alt som det skal være, men det er rart med sikkerhed her i starten :-)

Log ind for at besvare indlægget |

13

Chanel11

17. oktober 2015 - 15:53

Ja håber også alt er ok :-) 

Ja håber også alt er ok :-)  Held og lykke med scanningen i november :-)

Log ind for at besvare indlægget |

13

Alamaz

11. november 2016 - 18:42

Hej Chanel11 og mortilnr.4
Dejligt med kommende møderne i samme sitation som en selv

Log ind for at besvare indlægget |

13

detnyFupopa

8. september 2017 - 19:18

Tillykke til jer alle

Jeg bliver 42 lige om lidt og er gravid i 8. uge. Det var ikke planlagt og faktisk lidt af et chok. Vi har besluttet at beholde barnet og se det som en gave, men hold da op, hvor er jeg også nervøs. Både for graviditeten og alle de forøgede ricisi, men også for om jeg har overskud nok til at have tre børn. Mine to store bliver 5 og 8, og vi var lige begyndt at nyde den større frihed, der kommer med børnenes selvhjulpenhed. Vinhar også givet ALT væk, så det er forfra med alt lige fra stofbleer, til barnevogn og tremmeseng :-)

Log ind for at besvare indlægget |

Du skal være logget ind for at kommentere.
Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto.


Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste indlæg i debatterne

Tid:Emne:Skrevet i:
06:51Alt Om Børn | Sauna og damp badJordemoderens debat
04:38Alt Om Børn | Sauna og damp badJordemoderens debat
22:57Alt Om Børn | Sauna og damp badJordemoderens debat
19:31Alt Om Børn | Sauna og damp badJordemoderens debat
18:23Alt Om Børn | Sauna og damp badJordemoderens debat
17:17Alt Om Børn | Sauna og damp badJordemoderens debat
16:11Alt Om Børn | Sauna og damp badJordemoderens debat
16:06Wholesale Cheap Jerseys China9lINAKTIV - SKRIV IKKE HER: Børn 3-5 år
12:48Alt Om Børn | Sauna og damp badJordemoderens debat
12:33Cheap Jerseys China Wholesale1bINAKTIV - SKRIV IKKE HER: For tidligt født
Se seneste 100 debatindlæg

10 seneste køb/salg annoncer

Dato:Titel:Pris:
23/7Leander-seng3.500 kr.
23/7Silvercross barnevogn4.000 kr.
17/7Barnevognspuder199 kr.
13/4Salg af nye Kennedy Sko til lagerpriser 175 kr.
2/8LÆKKER BODYPILLOW PÅ UDSALG!!399 kr.
2/6drenge cykel 250 kr.
2/6trammeseng 100 kr.
24/5Hjemmelavet personlige bamser250 kr.
4/5Sød vugge i træ100 kr.
4/5God barnevogn sælges nu900 kr.
Gå til Køb&Salg

Seneste fra brevkassen

Opdragelse og parforhold: Hvordan tackler jeg, at vi er forskellige?
Familierådgiver Hej GitteJeg lever sammen med min kæreste (en kvinde). Hun er 47 år, o...
Tidlige tegn på graviditet
Jordemoder Kære CamillaJeg har de sidste 2 uger gået med lidt ondt i maven, lidt ...
Mulige problemer ved sen graviditet
Jordemoder Hej Camilla Jeg er snart 39 og mor til 3 piger på 3, 5, og 7 år. ...
Annonce