Din søgning gav:

 

VERDENS BEDSTE FAR SOM SNART SKAL SKILLES;(

13

25. juni 2018 - 2:17

Hej Alt Om Børn,

Jeg er en mand på 33 år og har snart været gift i 12 år med min kone og vi har til sammen 2 drenge på 3 og 7.

Min kone har desværre sparket mig ud efter flere års skændier og jeg er flyttet tilbage til Jylland og jeg har igår søgt om seperation og jeg vil tale med Statsforvaltning om at få den ene barn så jeg kan opdrage min ældste søn, så han kan bo med mig i Jylland hvor han er født og opvokset og i mens kan min kommende x kone opdrage min mindste dreng på 3 år. 

Jeg har virkelig udfordringer med konen og jeg håber at jeg kan få hjælp!

Min kone har siden sommers i sidste år besluttet sig for at hvis at gå fra mig ( uden at fortælle mig) og i oktober måned, kom jeg en dag hjem efter job og hun efterlod et brev hvor hun har valgt at flygte til en krisecenter på Sjælland og det tog mig næsten 1 måned at overbesivse min kone at jeg vil have en chance til og gøre alt hvaf hun siger. Vi blev herefter venner og kort tid efter skulle vi på møde hos kommune fordi Krisecentret har lavet underretning hvor at min kone har OPLYST DEM AT JEG HAR VÆRET FYSISK OG PSYKISK VOLDIG overfor mine børn hvilken jeg aldrig har gjordet og til mødet sagde hun BLA at HUN ALDRIG HAR SAGT AT JEG HAR BRUGT VOLD MOD MINE BØRN og det har efterfølgende såret mig, og med tiden har mit kærlighed forsvundet og løbende har hun truet mig at stikke af til krisecenter og råbt og skreget foran børnene flere gange. 

Jeg kan ikke komme i dialog med hende og jeg vil meget gerne have den ene barn så jeg kan opdrage min søn og få min daglig dag i orden, hvor jeg allerede har et job og hun ikke har. Vi er i forvejen i underretning og nu har jeg bare fået nok af min kone og denne gang vil jeg skilles for hun i næsten 10 år har jævnligt brugt ordet skilsmisse og jeg ved ikke hvad og med tiden er alt røget som kærlighed og respekt.

Jeg har bedt kommunen at sende mig den brev fra krisecentret hvor der står tydelig med løgn at jeg har slået mine børn hvilken jeg aldrig har gjordet og jeg vil så meget gerne have den stor dreng da han i forvejen har udfordringer i skole og han vil selv bo hos mig.

Hvad skal jeg gøre for at få min søn flyttet til Jylland og bo med mig?

Jeg kan dokumentere alt fra video til billeder hvor at mine børn siger at de elsker mig og jeg aldrig har slået dem. 

Kan jeg bruge den i mod min kommende x kone, så jeg kan leve med min dreng og derudover, kan jeg fortælle at min kommende x kone har sidste år givet en af mine drenge en lussing, er det noget jeg skal bruge som våben da vi i forvejen er underrettet?

Jeg har tilbudt hende alt, som at jeg kan komme hver weekend med drengen til KBH og han kan se ham, men jeg syntes virkelig at det er så unfair at hun straffer mig og vil ikke samarbejde og samt at vi nu skal ende i statsforvaltning?

Har hun fordele fordi hun har født dem eller hvad skal jeg gøre så jeg kan få den ene barn, jeg ved godt at det er usundt at brødrende skilles, men hvad med mig? og min søn vil selv og jeg kan høre på vores samtaler at de er ked af det og er såret fordi min kone konstant  bilder sig selv i at jeg er en dårlig mand og jeg bruger psykisk vold i mod hende? 

Jeg har alrig slået min kone og jeg har måske været jaloux, men det er fordi jeg elsker hende. 

Hendes største drøm var at skilles og dagen hvor jeg forlod mit hjem var virkelig grusomt, hun kastede sig ned , råbte foran børnene ( skrid, fuck af) og ellers tager jeg igen til krisecenter. 

Det var nu nok og jeg kan ikke det her mere og derfor valgte jeg at gå og hun er ikke til at bygge dialog med og hun siger vi tager den via statsforvaltning og truer mig som hun altid har gjordet?

HUn har i øvrigt sendt mig skilsmisse 2 gange trukket den tilbage indenfor 4 måneder, hun har beskylt mig som en voldigfar og trukket det tilbage og nu kalder hun mig junkie, psykopat, skizto og hun vil ikke samarbejde med mig.

Har jeg overhovet nogle fordele som en Mand?

Jeg har skrevet til hende at jeg ikke flytter adresse eller giver en krone til at statsforvaltning kalder os til en samtale og jeg vil bare have min stor søn. Han er allerede bagud i skole pga. vores jævnlige fight og jeg vil nu satse med alt i fred og ro som skole, sport og alt, plus at han vil selv.

Hvad skal jeg føre folkens? Jeg elsker mine drenge og selvom hun har beskylt mig for den ene og den anden har hun taget begge mine engler og min dag er blevet nat, min chef har givet mig fri i 2 måneder og jeg vil bare have min ældtste søn. 

Jeg har virkelig brug for input. Hun har ikke job og hun kan ikke klare sig økonomisk som mig, og mit største våben er at hun har beskylt mig for at være en psykisk og fyskisk voldig far/mand og blev lynhurtig venner med mig.

Derudover har mine svigerforældre fucked vores ægteskab som jeg også kan dokumentere. 

Jeg vil bare have min stor dreng, så konen kan have fokus på den lille og vi er blevet enige om at vi skal skilles, fordi hun virkelig har såret mig og ødelagt mig. 

Hvad skal jeg gøre, hva skal jeg sige til mødet?

Skal jeg gå efter forældre myndighed eller hvad skal jeg gøre folkens?

Hjælp.

Verdens bedste far;(


Log ind for at besvare indlægget

Del med andre

Facebook Twitter Twitter

Svar (1)

13

KriseramtFar

16. august 2018 - 12:49

Gratis hjælp til fædre

Hej verdens bedste far,

Jeg vil foreslå dig at give os et kald, det er ganske gratis:
52 90 97 03

Kriseramtfar.dk vi tilbyder hjælp til fædre omkring børn, skilsmisse, statsforvaltning og meget mere

Med venlig hilsen

Peter

Log ind for at besvare indlægget |

Du skal være logget ind for at kommentere.
Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto.


Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste indlæg i debatterne

Dato:Emne:Skrevet i:
12/11Hudpleje til mor Ordet er frit
8/11Hvilken babyalarm kan anbefalesLivet med børn
8/11Mit råd vil være at tage nedOrdet er frit
8/11Tænker generelt atid, at manLivet med børn
7/11Også mig! Elsker julen - detOrdet er frit
6/11Hvordan er det gået?Graviditet
2/11JulegaveidéerOrdet er frit
1/11Nem aftensmadLivet med børn
1/11Jul med børnOrdet er frit
29/10nu med link, derOrdet er frit
Se seneste 100 debatindlæg

10 seneste køb/salg annoncer

Dato:Titel:Pris:
23/7Leander-seng3.500 kr.
23/7Silvercross barnevogn4.000 kr.
17/7Barnevognspuder199 kr.
13/4Salg af nye Kennedy Sko til lagerpriser 175 kr.
2/8LÆKKER BODYPILLOW PÅ UDSALG!!399 kr.
2/6drenge cykel 250 kr.
2/6trammeseng 100 kr.
24/5Hjemmelavet personlige bamser250 kr.
4/5Sød vugge i træ100 kr.
4/5God barnevogn sælges nu900 kr.
Gå til Køb&Salg

Seneste fra brevkassen

Forkælet dreng
Sundhedsplejerske HejJeg er faster til en dejligt dreng på fem år, som til tider bliver ...
Jeg er bange for en indbretning
Familierådgiver Hej GitteEfter min papdatter på 11 år sagde, at min mand og jeg skældt...
Når far skal være væk
Sundhedsplejerske Hej.Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, og hvad der er bedst for vores 2...
Annonce