Stritører - what to do?

13

LonePHN

15. december 2016 - 18:04

Hej alle sammen...jeg har et lille spørgsmål, som nogle af jer, måske har et godt svar til.

Min mand og jeg har blandt en lille pige på snart 3 år. Hun ligner mig op og ned af dage, og har desværre også arvet mine stritører. Hun er jo ikke mindre smuk i vores øjne og som udgangspunkt går jeg ind for, at det er dejligt med forskellighed, da det understøtter et sundt kropsideal.

Jeg husker dog, hvor svært jeg havde det med mine egne ører helt fra børnehaven og op igennem min ungdom, hvor jeg blandt andet blev mobbet med dem. Jeg fik selv ørerne koorigeret som 13-årig, efter at jeg havde plaget mine forældre i flere år. Det var ikke sjovt at være pige og skille sig så meget ud. 

Jeg har læst mig frem til, at man kan få en behandling allerede fra børnene er omkring 3 år, som indebærer en slags plaster og bøjle, som barnet skal sove med. På den måde undgår barnet at blive skåret i senere hen, hvis man skal igennem en kirurgisk operation for at få rettet ører. Jeg synes derfor, at det er en god idé, at behandle hende allerede nu, hvor hun alligevel ikke kommer til at huske meget af perioden, når hun er ældre. I stedet for at hun måske skal blive mobbet eller være ked af hendes ører senere hen. 

Min mand kan dog ikke se problematikken. Hvorfor stresse hende med det allerede og før hun på nogen måde har udtrykt et ønske om det. Jeg kan sagtens se det fra hans side, men har også forklaret ham, hvad jeg selv har været igenne. Måske hun aldrig kommer til at mærke noget til det, men måske hun gør. Vil bare gerne give hende den bedste start på livet. Han vil dog ikke rokke sig, og jeg tror primært, at det er på grund af udgiften på 8000 kr. for behandlingen, hvilket han synes er spild af penge, hvis det aldrig bliver et problem. 

Jeg er i gang med uddannelse, og har ikke en stor opsparing, har dog fundet nogle lån, som faktisk har ok betingelser - bedre end dem, jeg kan få i banken. Jeg har fremlagt det for min mand, at det på månedsbasis ikke er så meget, vi skal af med. Jeg har endda forslået at betale det hele selv. 

Så jeg har ligesom prøvet at løse problemet for ham. Han synes dog stadigvæk ikke, at vi skal gøre det. Så mit dilemma er, om jeg skal lade ham få det sidste prd, eller holde på min ret til, at vi lige så godt kan vælge min løsning, som hans. 

Jeg tænker, at det kun bliver sværere at få hende igennem behandlingen, jo ældre hun bliver, så det næsten skal gøres nu. 

Jeg har ikke lyst til at bare at opgive mit ønske for min datter, men vi kan tydeligvis ikke finde et kompromis. Så hvad gør jeg? Nogen af jer, der har stået i en lignende situation, hvor det også har været umuligt at nå til enighed, om en så svær beslutning? Og nogle der har børn med stritører, som har været igennem samme problemstilling?


Log ind for at besvare indlægget

Del med andre

Facebook Twitter Twitter

Svar (2)

13

Viinblad

28. december 2016 - 22:07

Kram fra en mor til en pige med store strit øre :)

Hej :) min datter på 3, har også nogle ret store øre som også stritter meget. Jeg har selvfølgelig tænkt over det er noget man kan blive drillet med.. En veninde sagde faktisk da min datter var baby "det kan man jo altid få rettet" må indrømme jeg faktisk blev vildt sur, bryder mig ikke om at der skal "rettes" noget ved mit barn. Jeg er kommet frem til den beslutning at hvis hun en dag selv kommer og klager over det og vil have dem syet ind, så gør vi det. Ellers vil jeg INTET gøre, synes det er trist så mange piger vokser op i dag, med følelsen af ikke at være tilfredse med dem selv, og jeg vil ikke bidrage til en verden hvor alle skal passe ind i en kasse (og hvis de ikke gør så fikser man det) synes det synd og skam. Måske skal alle både børn og voksne lære at vi nu engang ser ud som vi gør ☺️

Log ind for at besvare indlægget |

13

MathildeBE

14. februar 2017 - 16:55

Stritører

Hej Lone

Har du set Maschas Vangs bedårende pige Hollie Nolia?. Hun har også det man må kalde stritører, men hun er da simpelthen så smuk!.

I sidste ende er det selvfølgelig en beslutning I skal tage, og ja børn kan godt være onde mod hinanden. Men hvor er det egentlig synd, at vi ikke må være lidt forskellige ikke?

Log ind for at besvare indlægget |

Du skal være logget ind for at kommentere.
Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto.


Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste indlæg i mødregrupperne

Dato:Emne:Mødregruppe:
22/4Deltasone | Order DosageDecember 2008
22/4Doxycycline | Buy In SingaporeNovember 2009
21/4Hej Så fik jeg endelig meldtOktober 2017
11/4Alle gratis babypakkerFebruar 2005
2/4Mødregruppe maj/juni 2017Maj 2017
28/3Hej. Jeg er ny herinde.Maj 2004
26/3Hej. Jeg synes det vil væreOktober 2017
24/3Teksten og akkorderne, hvis man har lyst :)November 2004
19/3Kære dig. Åh hvor er det enNovember 2017
19/3Kære du. :) Wow i førsteNovember 2017
Se seneste 100 mødregruppe-indlæg

10 seneste køb/salg annoncer

Dato:Titel:Pris:
23/7Leander-seng3.500 kr.
23/7Silvercross barnevogn4.000 kr.
17/7Barnevognspuder199 kr.
13/4Salg af nye Kennedy Sko til lagerpriser 175 kr.
2/8LÆKKER BODYPILLOW PÅ UDSALG!!399 kr.
2/6drenge cykel 250 kr.
2/6trammeseng 100 kr.
24/5Hjemmelavet personlige bamser250 kr.
4/5Sød vugge i træ100 kr.
4/5God barnevogn sælges nu900 kr.
Gå til Køb&Salg

Seneste fra brevkassen

Datter vil være en søn
Sundhedsplejerske Hej Jane.Jeg har en datter på 6 år. Hun har siden, hun var 2½ givet ud...
Konflikt, kærlighed eller splittelse?
Familierådgiver Hej GitteJeg har været sammen med min mand igennem 22 år, hvoraf vi ha...
Skal mit barn vaccineres mere?
Sundhedsplejerske Kære JaneJeg har et lille spørgsmål, som jeg har søgt at finde svar på...