Stritører - what to do?

13

LonePHN

15. december 2016 - 18:04

Hej alle sammen...jeg har et lille spørgsmål, som nogle af jer, måske har et godt svar til.

Min mand og jeg har blandt en lille pige på snart 3 år. Hun ligner mig op og ned af dage, og har desværre også arvet mine stritører. Hun er jo ikke mindre smuk i vores øjne og som udgangspunkt går jeg ind for, at det er dejligt med forskellighed, da det understøtter et sundt kropsideal.

Jeg husker dog, hvor svært jeg havde det med mine egne ører helt fra børnehaven og op igennem min ungdom, hvor jeg blandt andet blev mobbet med dem. Jeg fik selv ørerne koorigeret som 13-årig, efter at jeg havde plaget mine forældre i flere år. Det var ikke sjovt at være pige og skille sig så meget ud. 

Jeg har læst mig frem til, at man kan få en behandling allerede fra børnene er omkring 3 år, som indebærer en slags plaster og bøjle, som barnet skal sove med. På den måde undgår barnet at blive skåret i senere hen, hvis man skal igennem en kirurgisk operation for at få rettet ører. Jeg synes derfor, at det er en god idé, at behandle hende allerede nu, hvor hun alligevel ikke kommer til at huske meget af perioden, når hun er ældre. I stedet for at hun måske skal blive mobbet eller være ked af hendes ører senere hen. 

Min mand kan dog ikke se problematikken. Hvorfor stresse hende med det allerede og før hun på nogen måde har udtrykt et ønske om det. Jeg kan sagtens se det fra hans side, men har også forklaret ham, hvad jeg selv har været igenne. Måske hun aldrig kommer til at mærke noget til det, men måske hun gør. Vil bare gerne give hende den bedste start på livet. Han vil dog ikke rokke sig, og jeg tror primært, at det er på grund af udgiften på 8000 kr. for behandlingen, hvilket han synes er spild af penge, hvis det aldrig bliver et problem. 

Jeg er i gang med uddannelse, og har ikke en stor opsparing, har dog fundet nogle lån, som faktisk har ok betingelser - bedre end dem, jeg kan få i banken. Jeg har fremlagt det for min mand, at det på månedsbasis ikke er så meget, vi skal af med. Jeg har endda forslået at betale det hele selv. 

Så jeg har ligesom prøvet at løse problemet for ham. Han synes dog stadigvæk ikke, at vi skal gøre det. Så mit dilemma er, om jeg skal lade ham få det sidste prd, eller holde på min ret til, at vi lige så godt kan vælge min løsning, som hans. 

Jeg tænker, at det kun bliver sværere at få hende igennem behandlingen, jo ældre hun bliver, så det næsten skal gøres nu. 

Jeg har ikke lyst til at bare at opgive mit ønske for min datter, men vi kan tydeligvis ikke finde et kompromis. Så hvad gør jeg? Nogen af jer, der har stået i en lignende situation, hvor det også har været umuligt at nå til enighed, om en så svær beslutning? Og nogle der har børn med stritører, som har været igennem samme problemstilling?


Log ind for at besvare indlægget

Del med andre

Facebook Twitter Twitter

Svar (3)

13

Viinblad

28. december 2016 - 22:07

Kram fra en mor til en pige med store strit øre :)

Hej :) min datter på 3, har også nogle ret store øre som også stritter meget. Jeg har selvfølgelig tænkt over det er noget man kan blive drillet med.. En veninde sagde faktisk da min datter var baby "det kan man jo altid få rettet" må indrømme jeg faktisk blev vildt sur, bryder mig ikke om at der skal "rettes" noget ved mit barn. Jeg er kommet frem til den beslutning at hvis hun en dag selv kommer og klager over det og vil have dem syet ind, så gør vi det. Ellers vil jeg INTET gøre, synes det er trist så mange piger vokser op i dag, med følelsen af ikke at være tilfredse med dem selv, og jeg vil ikke bidrage til en verden hvor alle skal passe ind i en kasse (og hvis de ikke gør så fikser man det) synes det synd og skam. Måske skal alle både børn og voksne lære at vi nu engang ser ud som vi gør ☺️

Log ind for at besvare indlægget |

13

MathildeBE

14. februar 2017 - 16:55

Stritører

Hej Lone

Har du set Maschas Vangs bedårende pige Hollie Nolia?. Hun har også det man må kalde stritører, men hun er da simpelthen så smuk!.

I sidste ende er det selvfølgelig en beslutning I skal tage, og ja børn kan godt være onde mod hinanden. Men hvor er det egentlig synd, at vi ikke må være lidt forskellige ikke?

Log ind for at besvare indlægget |

13

Bettina Frederiksen

28. juni 2017 - 11:57

Stritører

Hej allesammen. 

Jeg havde også en søn med stritører og fik det koorigeret tilbage i foråret 2016, da han var 11 år. Han mente, at han blev drillet og det kunne mit moderhjerte ikke holde ud længere. Så selvom det kostede mig kun de 8000 kr., men selvom det var besværligt at rense osv. lige efter indgrebet, så har det været alle pengene værd. Min søn er så meget gladere og det betyder rigtig meget for mig som alenemor. 

Dengang havde jeg heller ikke pengene og blev nød til at optage et forbrugslån. Problemet er bare heri, at man ikke kan overskue lån, ÅOP, renter osv., da man selvfølgelig ønsker at betale så lidt så mulig for lånet og da beløbet ikke er større, så tænkte jeg det var den bedste løsning fordi indgrebet blev gjort lige inden påskeferien, så han kunne være hjemme og ikke behøvede at tage i skole.
Jeg fik lånet igennem sammenligningstjenesten Mikonomi.dk for derved at sikre mig det bedste lån, der matchede mine behov: 

https://www.mikonomi.dk/penge/laan-penge

MVH Bettina F. 

Log ind for at besvare indlægget |

Du skal være logget ind for at kommentere.
Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto.


Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste indlæg i mødregrupperne

Dato:Emne:Mødregruppe:
13/9sandhedJuli 2004
6/9Virkelig lækker kage!Juli 2004
25/8Vi bruger heller ikkeApril 2004
9/8Børnepenge 2017 - Hvornår får jeg børnepengeFebruar 2009
9/8Børnepenge 2017Februar 2009
30/7Et lille komfort-trick måske....Oktober 2005
27/7Hår(d)vaskApril 2004
27/7BeggeJuni 2007
26/7Prøv netbutikke only4kidsAugust 2007
10/7FødselsdagsønskerAugust 2007
Se seneste 100 mødregruppe-indlæg

10 seneste indlæg i debatterne

Dato:Emne:Skrevet i:
20/9Generelt dyrt at købe tøjLivet med børn
18/9Jeg har selv forsøgt mig medOrdet er frit
18/9afviser pludselig flaskenOrdet er frit
17/9Hej Natascha, For os har detLivet med børn
15/9Hjælp - har I hjemmelavet legetøj?Ordet er frit
13/9Køn og fejlscannining - erfaringer? Graviditet
11/9Til Martin Jakobsen: tak forOrdet er frit
10/9Hej Hej. Ved det er etINAKTIV DEBAT - SKRIV IKKE HER: Børn 4-7 år
8/9Hvordan sletter man et indlæg??Ordet er frit
8/9Tillykke til jer alleGravide over 35 år
Se seneste 100 debatindlæg

10 seneste køb/salg annoncer

Dato:Titel:Pris:
23/7Leander-seng3.500 kr.
23/7Silvercross barnevogn4.000 kr.
17/7Barnevognspuder199 kr.
13/4Salg af nye Kennedy Sko til lagerpriser 175 kr.
2/8LÆKKER BODYPILLOW PÅ UDSALG!!399 kr.
2/6drenge cykel 250 kr.
2/6trammeseng 100 kr.
24/5Hjemmelavet personlige bamser250 kr.
4/5Sød vugge i træ100 kr.
4/5God barnevogn sælges nu900 kr.
Gå til Køb&Salg

Seneste fra brevkassen

Bosat i udlandet: Skal mit barn vaccineres mod polio?
Sundhedsplejerske Hej Jane Jeg bor i Vietnam og har en søn på 5½ år. Vietnam har et...
Sådan tackler du dit barns institutionsskifte
Familierådgiver Hej GitteMin mand og to børn på nu hhv. ca 2½ år og 8 måneder flyttede...
Blødning efter abort
Jordemoder Hej CamillaMin kæreste og jeg blev gravide, men det endte desværre ud ...
Annonce