Din søgning gav:

 

"Min søn siger hans far slår ham"

Spørgsmål til sundhedsplejerskens brevkasse

Læs også...

Hej Charlotte

Min søns far og jeg gik fra hinanden for ca. 1 år siden, og nu bor han hos sin far. Min søn siger, at hans far slår ham - og det har både min kæreste og min mor hørt. Jeg ved ikke om jeg skal tro på ham, da han kun er 4 1/2 år, men det er stadig svært, når han siger, at han vil bo hos mig. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre?

Jeg er i gang med at træne min søn til at sove uden ble om natten, og han er på det punkt lidt 'bagud i udviklingen'. Han går dog ikke med ble på om dagen.

Han sover med ble hjemme hos sin far, som også synes det er på tide, at han stopper med at bruge ble om natten. Han har nogle 'uheld' om natten, hvilket jo kan ske, men han får skæld ud eller bliver irettesat af sin far - og kan det have nogen betydning?

Hilsen en bekymret mor

Kære Bekymrede mor

Tak fordi du har skrevet herind og delt din bekymring for din søn på 4½ år, der bor hos sin far, efter at I blev skilt for 1 år siden.

Du skriver i dit spørgsmål, at din søn fortæller, at hans far slår ham.
Når børn fortæller, at de bliver slået, skal man altid tage det alvorligt.

Jeg vil anbefale, at du hurtigt tager kontakt til den socialrådgiver, der er tilknyttet din søn i den kommune, hvor han bor. De oplysninger du giver i dit spørgsmål, skal du gå videre med, da der er behov for yderligere udredning og støtte til jeres søn og til jer som forældre.
Du kan evt. tage både dit spørgsmål og dette svar med.

Hvis du ikke kan overskue det, eller ikke kan komme igennem til en socialrådgiver, vil jeg råde dig til at kontakte en person, der kender din familiesituation og som du har tillid til. Det kunne fx være din søns tidligere sundhedsplejerske eller en pædagog i hans børnehave.

Det er vigtigt, at du deler din viden om hvordan din søn har det, og at han giver udtryk for, at han er udsat for vold. De personer, der får denne viden er forpligtet til at underrette de sociale myndigheder, så I får den fornødne hjælp til at skabe nogle trygge rammer for din søn.

Endelig er jeg nået frem til dit spørgsmål:
Jeg vil anbefale, at du holder pause med at træne, at din søn skal sove uden ble om natten. Vent til at der er kommet mere ro og stabilitet i hans liv, lige nu er det vigtigere end at han sover med ble. Så skal det andet nok komme hen ad vejen.

Håber at mit svar kan hjælpe dig lidt på vej.
Du er meget velkommen til at skrive igen, hvis jeg skal uddybe det.

Mange hilsner

Charlotte Munch
Sundhedsplejerske

4.333335
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4.3 (3 stemmer)


Del med andre

Facebook Twitter Twitter


2 kommentarer

Beritmor1

03/11/10 - 22:51

Hejsa

Jeg vil give Charlotte ret i at man ikke skal presse på for at "tørlægge" børn om natten i en alder af 4 1/2 år. Vi har selv en søn som er 5 1/2 år. og han har desværre næsten uheld hver nat. Ikke på grund af noget specielt, men jeg tænker at vi har en vådligger og det kunne jo også være tilfældet i jeres situation. Samtidig vil jeg så også sige at vi har en enormt følsom søn, som har små uheld om dagen, hvis han er blevet irrettesat eller tingene/personer går ham imod. Så det psykiske spiller helt klart også en stor rolle. Og så skal man ikke skælde børn ud for at have haft uheld, de gør det jo ikke bevidst, og de ville helt sikkert selv gerne være fri for uheldene.

Og man skal selvfølgelig reagere hvis børn ved flere lejligheder siger at nogen slå dem.

hoklihornlig78

20/04/12 - 14:45

Если вас интересует создание сайтов, то вы можете заглянуть в портфолио. Там Есть очень много интересных концепций для вашего нового интернет-сайта

Du skal være logget ind for at kommentere.
Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto.


Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste køb/salg annoncer

Dato:Titel:Pris:
23/7Leander-seng3.500 kr.
23/7Silvercross barnevogn4.000 kr.
17/7Barnevognspuder199 kr.
13/4Salg af nye Kennedy Sko til lagerpriser 175 kr.
2/8LÆKKER BODYPILLOW PÅ UDSALG!!399 kr.
2/6drenge cykel 250 kr.
2/6trammeseng 100 kr.
24/5Hjemmelavet personlige bamser250 kr.
4/5Sød vugge i træ100 kr.
4/5God barnevogn sælges nu900 kr.
Gå til Køb&Salg

Seneste fra brevkassen

Opdragelse og parforhold: Hvordan tackler jeg, at vi er forskellige?
Familierådgiver Hej GitteJeg lever sammen med min kæreste (en kvinde). Hun er 47 år, o...
Tidlige tegn på graviditet
Jordemoder Kære CamillaJeg har de sidste 2 uger gået med lidt ondt i maven, lidt ...
Mulige problemer ved sen graviditet
Jordemoder Hej Camilla Jeg er snart 39 og mor til 3 piger på 3, 5, og 7 år. ...
Annonce